top of page

4 λάθη που κάνει κάθε άνδρας στα μαλλιά του!

Υπάρχουν στιγμές που κάτι που σε ''χαλάει'' στην εμφάνιση των μαλλιών σου;

Όχι δεν φταίει πάντα ο κομμωτής, ούτε η ποιότητα της τρίχας σου, ούτε το σχήμα του κεφαλιού σου. Πολλές φορές κάθε άντρας κάνει συχνά λάθη με τα μαλλιά του και γι’ αυτό καταλήγεις να μην σου αρέσει τίποτα, όποιος και αν σε κούρεψε.

Οι Los Barberos βρίσκονται εδώ για να σου πούνε ποια είναι τα λάθη που κάνεις και πως να τα αποφύγεις για να έχεις ένα τέλειο styling.


  1. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ

Ειδικά με τη ζέστη το μόνο που θέλεις είναι να απαλλαγείς από κάθε ίχνος ιδρώτα και καταλήγεις να τρίβεις τα μαλλιά και το κεφάλι σου πολύ έντονα. Με αυτό τον τρόπο όμως καταστρέφεις το τριχωτό της κεφαλής, καθώς αποδυναμώνονται οι θύλακες της τρίχας και μπορεί να δημιουργηθεί πιτυρίδα. Ένα απαλό μασάζ με τις παλάμες και τα δάχτυλα είναι αρκετό.


2. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΥΣΙΜΟ


Είναι συνήθεια των περισσότερων ανδρών να λούζονται καθημερινά, αλλά αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις. Τα σαμπουάν καταστρέφουν τα φυσικά έλαια της τρίχας και την αποδυναμώνουν. Το σωστό είναι να λούζεσαι τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα.


3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΑ


Όπως με το άρωμα, έτσι και τον ζελέ, τον πηλό ή τη λακ που χρησιμοποιείς θα πρέπει να είσαι φειδωλός. Βάλε αρχικά λίγο προϊόν και στη συνέχεια πρόσθεσε αν χρειάζεται. Διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και τα μαλλιά σου δεν θα δείχνουν ωραία, αλλά κολλημένα μεταξύ τους.


4. ΚΟΥΡΕΜΑ Η' ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Πολλοί άντρες προτιμούν να κουρεύονται στο σπίτι μόνοι τους ή από φίλους τους, καθώς είναι και διασκεδαστικό. Ακόμα και αυτοί που βάφουν τα μαλλιά τους επειδή μπορεί να ντρέπονται προτιμούν να το κάνουν μόνοι τους. Η συμβουλή μας είναι να εμπιστευτείς κάποιον ειδικό. Κάποιος που έχει ασχοληθεί με το θέμα ξέρει σίγουρα πολλά παραπάνω απ’ ότι εσύ. Γι΄αυτό ό,τι θέλεις να κάνεις και έχει σχέση με τα μαλλιά σου επισκέψου τους Los Barberos και συζήτησέ το μαζί τους.


Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες αυτές και σύντομα θα δείς πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φροντίδα που προσφέρουμε στο τριχωτό της κεφαλής.


Πηγή: theman.gr




130 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page