top of page

Permanant:η πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού

Συνήθως όταν κάποιος ακούει τη λέξη περμανάντ, νομίζει πως αυτό αφορά μόνο γυναίκες, όμως ειδικά το 2022, οι hair experts επισημαίνουν πως οι μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά είναι στη μόδα και στα ανδρικά hairstyle πλεόν.


Τι είναι η περμανάντ;

Η περμανάντ είναι μια τεχνική – φόρμα μαλλιών που προσφέρει μόνιμη λεπτή ή χοντρή μπούκλα.Η διάρκεια που αντέχει η περμανάντ μαλλιών είναι περίπου 6 μήνες, ενώ με την πάροδο του χρόνου παρατηρείται μια χαλάρωση της μπούκλας. Μάλιστα επειδή τα μαλλιά μακραίνουν σε αυτό το διάστημα και αποκαλύπτεται η φυσική υφή της τρίχας στο επάνω μέρος του κεφαλιού, η επιλογή μας χαλαρής και ανάλαφρης μπούκλας με την περμανάντ θα κάνει το αποτέλεσμα να γίνει πιο ομοιόμορφο και φυσικό.



Παλαιότερα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνταν γι’ αυτή τη φόρμα μαλλιών ήταν πολύ πιο δυνατά και περιείχαν αμμωνία. Αυτό μάλιστα πολλές φορές προκαλούσε μεγάλη φθορά στην τρίχα.

Πλέον όμως η σύνθεση των φαρμάκων της περμανάντ έχει αλλάξει. Οι νέες φόρμουλες που χρησιμοποιούνται, βασίζονται σε αμινοξέα ή παράγωγα ζάχαρης, τα οποία κάνουν μόνιμα σγουρά τα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουν. Ίσα ίσα που η σύνθεση τους περιποιείται την τρίχα.

Γενικότερα το αποτέλεσμα της νέας φόρμουλας εφαρμογής της περμανάντ στα μαλλιά είναι πιο φυσικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτές ή χοντρές μπούκλες, είτε να παίξετε με τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα σχήματα, όπως τα beachy waves.


Αυτό είναι άλλωστε και ένα ακόμη στοιχείο που ξεχωρίζει τη νέα φόρμουλα της περμανάντ από την παλιά.

Αν θες και εσυ να δοκιμάσεις την αντρική περμαναντ,μπορείς να κάνεις την κράτηση σου στους

Los Barberos και να δημιουργήσεις το look που ταιριάζει στην δική σου φιλοσοφία.





Los Barberos

Ζαχαρία Παπαντωνίου 19,Αθήνα

210 8320188

www.los-barberos.com

37 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page