top of page

Μια αληθινή ιστορία στο Netflix που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

Πρόκειται για ένα πολιτικό-αστυνομικό θρίλερ του Ariel Vromen που βασίζεται,με μεγάλη επιτυχία,σε μια αληθινή ιστορία και διασκευή του μυθιστορήματος “The Angel: The Egyptian Spy Who Saved Israel”.


«Διαμορφώνει μία τέλεια δραματική διαδρομή για κάθε είδους ιστορία».


Το έργο έχει γυριστεί στα Αγγλικά, τα Εβραϊκά και τα Αραβικά, με τον Antoine Stioui, με έναν από τους παραγωγούς του να λέει πως «ποτέ πριν δεν είχαμε δει μία πρωτότυπη παραγωγή του Netflix με τόσο εκτεταμένο αραβικό διάλογο που να δείχνει τόσο ισχυρή την θέληση των συντελεστών να διατηρήσουν το ιδιαίτερο ύφος και την αυθεντικότητα του όλου project!».


Το The Angel εστιάζει σε ένα θέμα το οποίο έχει να κάνει με μια πολύ μεγάλη αληθινή ιστορία και όλο τον ντόρο σε συνδυασμό με τα… παρελκόμενα που προέκυψαν, αλλά και την προσπάθεια αγιοποίησης προσώπων και καταστάσεων μέσα από αυτή.


Η ταινία “χτίζει” την πλοκή της πάνω στους στιβαρούς διαλόγους της και το καλό σενάριο της, ενώ με ωραία σκηνοθετική τεχνική μας κάνει κάπως πιο ρεαλιστικό το όλο εγχείρημα,κάτι που σίγουρα θα ανταμείψει τον θεατή.


Τέλος,αξίζει να επενδύσεις χρόνο απο την ημέρα σου,να μελετήσεις τα μηνύματα που σου προσφέρει αυτή η ταινία,και ίσως να μάθεις πως να χτίζεις αλλά και πως να αποτρέπεις το κακό πριν αυτό συμβεί.




Πηγή: Netflix

14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page