top of page

Ναι ή Όχι στα κοντομάνικα πουκάμισα;

Έγινε ενημέρωση: 29 Μαΐ 2022




Θες και εσύ να αναβαθμίσεις το στυλ σου, για το καλοκαίρι αλλά δεν ξέρεις πως; Για κάποιο λόγο παραμένεις στην ασφαλή επιλογή του μακρυμάνικου πουκάσιμου με τα απενοχοποιημένα γυρισμένα μανίκια. Μην φοβάσαι όμως! Μια εύκολη λύση είναι να δοκιμάσεις τα κοντομάνικα πουκάσιμα, αρκεί όμως να πληροί κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.





  • Δύσκολα φοριέται ως επίσημο.

Αρκετοί θα πουν "δεν φοριέται για καλό, τελεία", ωστόσο το καλοκαίρι επειδή είναι όλα κάπως πιο ανάλαφρα, δεν θα ήταν απαγορευτικό να φορέσεις π.χ. για να πας σε μια βάφτιση. Γενικώς, είναι ένα ρούχο που κινείται στην κατηγορία του smart casual κάτι που σημαίνει ότι είναι εξ' ορισμού "ιδιαίτερο", και δεν χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.




  • Απαιτείται καλό ύφασμα.

Υπάρχει μια κρυμμένη γραφικότητα, μια ενοχλητική αθωότητα σ' αυτό το ρούχο, η οποία ωστόσο αντισταθμίζεται επαρκώς αν το ύφασμα είναι και φαίνεται καλής ποιότητας. Καλύτερα να μην είναι λεπτό λινό, αλλά βαμβακερό.









  • Απόφυγε την απόλυτη μονοχρωμία.

Το κάτασπρο, ολόμαυρο, κατακόκκινο ή κατακαφέ κοντομάνικο είναι λειψό, ανέμπνευστο πουκάμικο. Προτίμησε ένα διακριτικό print, γιατί όχι ένα φλοράλ;







Για όλους τους παραπάνω λόγους, στα καλοκαιρινά σου ψώνια, μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο.




Πηγή: Askmen



25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Άντρας & Άρωμα

bottom of page